Logo

Sort salt - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sort salt - info 

Sorte saltflager giver en flot finish til retter med lyse råvarer, såsom grillet kød, fisk, grønsager og æg. Saltflagerne stammer fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltet infuseres med aktivt kul, der giver den flotte farve og kompletterer den fine saltsmag.

 

Sort salt er set fra fx Mill & Mortar til ca 30 kr.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her