Logo

karbonader eller krebinetter?

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

karbonader eller krebinetter?

 
Det er meget enkelt
Mange tror, at det afhænger af, hvilken landsdel man er vokset op i, eftersom mange jyder tror, at det hedder karbonader, mens sjællændere påstår, at det hedder krebinetter.
Men i virkeligheden er der tale om to vidt forskellige ting.

 

  • En karbonade er hakket kalv og hakket flæsk. Det er kun kød og den er ikke vendt i rasp. .
  •  

  • En krebinet er hakket kalv og flæsk, der er rørt med fløde, hvide brødkrummer og æg. 

Så er den vendt i rasp, og så er den oval og skal veje 90 gram stykket.

 
Du kan huske det på, at karbonader er en kødfars, mens krebinetter er en paneret kødfars.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her