Logo

Grillpande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillpande

 

Sådan bruges grillpanden

I realiteten bruger du din grillpande nøjagtigt som du bruger grillristen på havegrillen. Forskellen er blot, at du ikke har glødende kul under maden, så du må ikke forvente, at kød eller fisk får den dejlige »røgede« smag, som du opnår i det fri på en udendørs grill. Fordelen ved grillpanden er, at du kan stege uden ret meget fedtstof. Gå frem som i de andre opskrifter i madABC.dk.


Grillpande

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her