Logo

akaciehonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

akaciehonning

 

akaciehonning: bihonning, overvejende af nektar fra blomsterne af den, oprindelig australske, akacie (Acacia decurrens) og nærtstående arter, som nu dyrkes på Balkan, i Frankrig og Italien, og som ofte fejlagtigt betegnes mimose. Honningen pasteuriseres og handles som en tyktflydende lys gullig væske, som ikke krystalliserer ved henstand. Den anvendes i bagværk, konfekt, madretter og desserter. Se også honning.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her