Logo

aborre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

aborre

 

aborre: (Perca fluviatilis; engelsk perch, fransk perche, tysk Barsch) fersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert, fast, hvidt kød af fin spisekvalitet. Fisk på omkring 1 kg eller mere er velegnede til pochering, bagning og stegning. Små aborrer (200-500 g) er fine stegt på skindet, hvis man orker at afskælle dem, men de kan også med udbytte anvendes fileterede – skindet er tykt og let at skære af. Alle størrelser er velegnede til suppe (se pochouse). Uregelmæssigt i handelen, hvilket er beklageligt i lyset af den gode spisekvalitet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her