Logo

- Grove Grønsager - kogning i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Kogning af friske og frosne grønsager
Del grønsagerne i ensartet størrelse og kom dem i en mikroovnsegnet skål.
Tilsæt ½ dl vand.
Dæk med låg eller mikrofilm.
I portioner større end 500 g røres efter halvdelen af tiden.
Frosne grønsager optøs aldrig får de koges da de ellers taber mange vitaminer.
Inden grønsagerne er blevet frosset ned er de først blevet blancheret.
Derfor er kogetiden for frosne grønsager den samme som for friske.
Der skal ikke tilsættes vand.

Kogetider for: Artiskokker Auberginer Bønner Gulerødder Hvidkål Majskolber Porre Rosenkål Rødbeder Rødkål.

Kogetider ved 900 W mikrobølger
100 g 1 min. 40 sek.
200 g 3 min. 20 sek.
300 g 5 min.
400 g 6 min. 40 sek.
500 g 8 min. 20 sek.
600 g 10 min.
700 g 11 min. 40 sek.
800 g 13 min. 20 sek.
900 g 15 min.
1000g 16 min. 40 sek.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (15 stemmer)
Siden er blevet set 21.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her