Logo

Varmrøgede laksesnitter med danabluedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk varmrøgede laksestykker
50 g danablue ost
1 ½ dl ymer
1 revet løg
5-6 radiser i stave
2 tsk citronsaft
salt
peber

Laksesnitterne lunes. Danableu og ymer røres sammen. Løg, radiser, citronsaft, salt og peber blandes i. Dressingen serveres til laksesnitterne sammen groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her