Logo

Ullas Sommerret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyletter
salathovede
champignon
½ l cremefraiche 9%
løg
hvidløg
rejer
persille
cherrytomater
salt og peber
 
Salaten snittes og lægges i et stort fad.
Champignon tørristes på panden og afkøles.
Cremefraiche røres med hakket rå løg samt hakket hvidløg.
Persille hakkes og tilsættes samt de afkølede champignon.
Smages til med salt og peber og rejerne vendes i.
Kyletterne steges og lægges på salaten - dressingen hældes over og der pyntes med cherrytomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her