400 g torsk
250 g tigerrejer (forkogte)
1 ds hk. tomater
1 mellemstort løg i tern
70 g kokosmælk
½ spsk sambal oelek
½ spsk karry
1 ½ tsk sødemiddel
Ca. 1 tsk salt
1 spsk olie
Fisken koges mør og holdes varm, imens resten af retten tilberedes.
Løgene svitses gennemsigtige i lidt olie i en gryde.
Tilsæt tomaterne, kokosmælken, sødemiddel og salt.
Rør en pasta ud af sambal oelek og karry og hæld det ved tomaterne.
Lad det simre ved svag varme i ca. 25-30 min.
Pil halerne af rejerne og tilsæt dem de sidste 5 min. af kogetiden.
Fisken anrettes på et fad, og rejesaucen hældes over.
Serveres evt. med ris.
For at runde en god middag af, prøv denne enkle dessert med ananas!
Gratineret ananas med hindbærpuré 4 pers. 1 lille ananas 120 g frosne
hindbær 2 æggehvider 2 spsk flormelis 1-2 tsk flydende sødemiddel.