Logo

Tærte med Santorinifyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtebund:

hvedemel

grahamsmel

kvark

flydende margarine

2 spsk vand

½ tsk. salt

Fyld:

10 cocktailtomater

sorte oliven i saltlage

fetaost, max. 16 %

frisk spinat

½ porre

5 fed hvidløg

2 æg

skummet mælk

salt og peber

Bland alle ingredienserne til tærtebunden, og lad dejen hvile i køleskabet i mindst en halv time.

Tryk dejen ud i en tærteform (24 cmi diameter), og forbag bunden i ca. 7 min ved .
Skær tomaterne i halve, bryd hvidløgsfeddene fri af løget (men behold skallen på).

Læg tomater og hvidløg på bagepapir på en bageplade, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i ca. 30 min. ved .

Pil skallen af hvidløgsfeddene, og skær dem evt. i mindre stykker.

Skær porren i skiver, og spinat og fetaost i mindre stykker.

Bland alle ingredienser, og fyld dem i tærtebunden.

Pisk æg og mælk let sammen, krydr med salt og peber, og hæld det over tærtefyldet.

Bages i på i ca. 40 min., indtil tærten har fået en smuk farve.

Tips: For at spare tid kan du undlade at bage tomater og hvidløg først, og i stedet blande dem med det øvrige fyld.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her