Logo

Stegt andebryst med rødkål og balsamico eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

1 lille glas rødkål
1 stk andebryst
½ dl balsamico eddike
½ spsk økologisk smør
50 g rosiner

Tilberedning:
Steg andebrystet på en varm pande. Først med skindet ned af. Steg det stille og roligt. Når skindet er gylden vendes andebrystet og det steges 12 - 14 minutter på den anden side. Tag andebrystet fra panden og hold det lunt. Varm smør i en gryde og tilsæt rødkål, rosiner og balsamico. Lad det simre 5 minutter og krydr med persille, salt og peber. Server til skiver af andebrystet og med et godt glas rødvin.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her