Logo

Sprængt andelår med ristede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andelår
Køkkensalt
Tilbehør:
Løg
Spuash
Rød eller grøn peber
Selleri
Gulerødder i strimler
Tomater
Rugbrød eller grovboller

Andelåret gnides godt med 1 spk køkkensalt og lægges i køleskab i 2 døgn.
Det koges i en gryde, hvor vandet dækker i ca. 1 time.
Tilbehør:
Løg, squash, rød eller grøn peber og selleri snittes og ristes let på panden sammen med gulerødder i strimler.
Skær tomaterne i både og læg dem på tilsidst, så de ikke moses ud.
Serveres med rugbrød eller grovboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her