Logo

Sjællandsk bidesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 saltede sild
 
Sildene købes i saltet stand hos fiskehandleren eller ferske sild nedsaltes i efteråret.
Efter godt 1 måned i saltkarret tages sildene op og klargøres.
Hovedet skæres af, indvoldene udtages og skindet trækkes af, d.v.s. at
spege.
Sildene skæres i 4 stykker og serveres sammen med løgsauce og kogte
kartofler.
Sildene kan også spises sammen med fedtebrød.
Hvis dette gøres, vil det oftest ske uden kniv og gaffel deraf navnet
bidesild.
Egnsret 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her