Logo

Sherry sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 sildefileter (udvandet i mælk i 8 timer)
1 tsk hel sort peber
1 spsk let knust enebær
1 dl sherrry
1 dl estragoneddike
1 dl farin
2 løg i ringe
2 spsk salt
friskkværnet peber

Eddike, enebær, hel peber, kværnet peber, salt, farin og løg koges og afkøles.
Sherry og sild tilsættes. Skal trrække i 24 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her