4 portioner
Oksekød, SOO g hakket magert .
Smør, 1 spsk
Chili sauce el. Mango chutney, 1 tsk
Dressing:
Kvark 5%. 1 ½ dl .
Karry, 1 tsk
Rødløg, ½ hakket
Andre ingredienser:
Brød, 4 skiver lyst
Æg, 4 stk
Salathoved, 1 stk
Kaviar el. renset stenbiderrogn, 100 g
Først røres dressingen sammen i en skål, så den kan trække sig kraftfuld, mens resten tilberedes. Rist de 4 skiver brød gyldne på en brødrister/ovn.
Form det hakkede kød til 4 bøffer, tryk dem godt flade og steg dem forsigtigt i gyldent smør på panden - et par minutter på hver side.
Hæld eventuelt overskydende fedtstof fra panden, når bøfferne er færdige og steg så de 4 æg som spejlæg.
Skyl salaten og saml så de 4 sandwicher. Først en skive ristet brød, såsalat, så bøffen og så spejlægget. Hæld dressing over og pynt med kaviar.