1 andebryst
200 g nippede grønne bønner
1 fintsnittet rødløg
frisk salat efter ønske
skiver af godt brød
Dressing:
2 tsk diionsennep
1 spsk balsamicoeddike
2-3 spsk olivenolie
salt og peber
Brun andebrystet på en pande (først med skindsiden nedad).
Når det er gyldent, vendes det og krydres med salt og peber.
Steg det i en varm ovn ved 200°C i 12-14 minutter.
Tag det ud, og hold det lunt.
Kog bønner i en gryde med kogende letsaltet vand.
Kog dem 4-5 minutter.
Hæld vandet fra, og kom dem i en skål med løg og frisk salat.
Rør dressingen sammen.
Først sennep og eddike og dernæst olivenolie lidt efter lidt.
Smag til med salt og peber, og vend med salaten.
Krydr med salt og peber.
Server til tynde skiver af andebrystet evt. med et godt brød til.