Reven gulerod og
selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast med
den blide ostesmag.
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 6-8 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)
#
Coleslaw:
2 gulerødder
200 g knoldselleri
2 dl græsk yoghurt
1 spsk vineddike
eller æbleeddike
salt og peber
Toast:
1-2 spsk dijon-
eller taffelsennep
12 skiver
fuldkorns-toastbrød
3 tomater
6 skiver skinke
6 skiver mild
skæreost
2 tsk tørret oregano
*
START MED COLESLAW:
Riv gulerødder og selleri groft på et rivejern.
Rør yoghurten med
eddike og vend grønsagerne i.
Smag til med salt og
peber.
Lad coleslaw'en
trække, mens du tilbereder dine toaster.
Smør et tyndt lag
sennep på 6 af brødskiverne.
Læg 1 skive skinke
og 1 skive ost på hvert stykke brød.
Skær tomaterne i
tynde skiver og læg dem på brødene, gerne 2-3 skiver på hver.
Læg de sidste 4
skiver brød på toppen.
Læg brødene på en
bageplade med alufolie og brun dem under grillen i ovnen.
Så snart de er
brunede på den ene side, vendes de om og rister på den anden side.
Skær sandwichene
over på tværs og server med det samme, mens osten er varm og smeltet. Server
coleslaw til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin