Logo

Kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingerlever svitses i ganske kort tid sammen med hvidløg, løg og frisk timian. Tages derefter af panden, som så koges af med tør sherry, fløde og dijonsennep. Leveren kommes tilbage i saucen og koges mør - kun lige mør, den må ikke tørstege. Anrettes på et fad med saucen omkring sig. En god håndfuld frisk timian fordeles over og imens varmes lidt snaps i en gryde, antændes og hældes over leveren og den friske timian. Når den er brændt af fjernes timian - og voila man har en hovedret for omkring 5 kroner pr. person. Server straks med godt brød - eller en god kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her