Logo

Krydret foliefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g torskefilet
Salt
Peber
Citrosaft
1 bundt dild

Torskefileten krydres med salt, peber og citronsaft.
1 bdt dild klippes meget fint og fisken vendes heri.

Pak fisken ind i folie og kom den i ovnens bradepande ca. 20 min. ved 175 gr.

Serveres med grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her