Logo

Grillet bønnesalat med brøndkarse og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet bønnesalat med brøndkarse og feta

Klik her for at sende et billede 


Bønnerne er nemmest at grille i et grillnet, da de ellers har det med at smutte ned i kullene.


# Ingredienser

250 g bønner, gerne halvt gule og halvt grønne
1 bdt afskåret brøndkar­se
100 g fårefeta
50 g Kalamata oliven
1 spsk extra jomfruolivenolie
1 spsk hvid balsamico
Salt, hvid peber
 

* Tilberedning

Nip bønnerne og blancher dem i 4 minutter i letsaltet vand.
Afkøl dem hurtigt i iskoldt vand.
Bland bønnerne med olivenolien og læg dem i et grillnet.
Skyl og tør havebrøndkarsen og kom den i et fad sammen med oliven. Smuldr fetaen over.
Grill bønnerne på begge sider i ca. 5 minutter, til de har lidt mørke kanter.
Tag bønnerne ud af nettet og kom dem i fadet.
Dryp med hvid balsamico og smag salaten til med salt og hvid peber.
 
Salaten kan også serveres som en frokostret ved at tilsætte en god pølse i tynde skiver og 

servere godt brød til. Der skal så regnes med den dobbelte mængde råvarer.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her