Noget med æg? Prøv engang kartoffelfad med æg eller som her
Frokostæg med bacon
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 30 min.
#
1
salathoved (iceberg)
smør
1 dl bouillon (af terning)
150 g bacon
100 g kødpølse i tykke skiver
4 æg
salt og peber fra kværn
finthakket persille
*
1. Skyl salaten. Ryst vandet godt af og skær den i strimler.
2. Svits salaten i lidt fedtstof over stærk varme i nogle
minutter under omrøring.
Hæld bouillonen over og lad det koge for svag varme i ca. 3
min.
Smag til med salt og peber.
3. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på
køkkenrulle.
Steg kødpølseskiverne.
4. Kom lidt fedtstof på panden.
Slå æggene ud og spejl dem.
5. Fordel salaten på en stor varm tallerken og læg bacon,
pølse og spejlæg på.
Drys med persille.
6. Serveres med groft brød og smør.