Familiens favorit: Det er slet ikke svært at lave sine egne
fiskefileter – og så smager de altså meget bedre end dem, man køber. Mens
paneringen sætter sig, og fiskefileterne bliver stegt, kan du lave din egen
remoulade. Den finder du også opskriften på her.
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade er en klassisk ret, som
gør sig godt på frokostbordet. Denne opskrift på fiskefilet med remoulade er
nem og lækker, og husk at remouladen også kan bruges til roastbeef, hvis der
også er det på frokostbordet.
Tilberedningstid: 1 time. Antal portioner: 6 pers. Denne
opskrift er nem at lave.
# Ingredienser
Fiskefilet:
6 rødspættefileter
1 tsk salt
2 dl hvedemel
2 æg
2 dl rasp
50 g smør
Remoulade:
4-5 spsk mayonnaise
2 spsk yoghurt
naturel
3 spsk piccalilly
eller pickles
1 spsk kapers
1 spsk syltede
agurker
1 spsk purløg
1 smule karrypulver
1 spsk gurkemeje
½ tsk. salt
1 knsp peber
1 smule sukker
*
Fremgangsmåde
Salt rødspættefileterne og lad dem trække en halv time inden
de skal bruges.
Tør dem af med køkkenrulle og vend dem først i hvedemel,
krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter.
Bland mayonnaise og yoghurt.
Finthak piccalilly, syltede agurker, kapers og purløg, og
bland i.
Smag til med salt, peber, og lidt sukker og et nip karry.
Kom gurkemeje i, til farven er passende.
Remouladen har godt af at trække lidt i køleskabet.
Steg fiskefileterne i smør på en pande eller fritér dem i
neutral olie.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Server fiskefileterne med citronbåde og remoulade til.