Logo

Courgetter ristede med hvidløg og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 lille gul courgette
1 lille grøn courgette
100 g gedeost
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
1 fed fintsnittet hvidløg
saft fra ½ citron
1 lille bdt bredbladet persille
olivenolie
salt

Snit courgetterne i fine strimler. Varm olivenolie på en pande og rist dem to minutter. Tilsæt hvidløg, ansjoser og saft fra citron. Lad der simre i yderligere to minutter. Tilsæt finthakket persille og krydr med salt og peber. Smuldre gedeost henover og server retten med det samme.

Server som selvstændig ret eller server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her