Logo

Bøf Tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 halve stykker rugbrød
400 g skrabet mør oksefilet
8 tsk fint hakkede løg
4 løgringe
4 æggeblommer
kapers
revet peberrod

På de smurte brødstykker lægges oksefilet, der er skrabet eller hakket.
I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her