Logo

Bøf med tomatsalat 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 bøffer af oksekød
2 ansjosfileter i solsikkeolie
1 bk. sherry tomater
1 stk rødløg
lidt frisk salat
2 spsk spansk Sherryeddike (prøv den!)
salt og peber
olivenolie

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet ca 4-5 minutter. Tag det fra og lad det hvile lunt 2-3 minutter. Skær tomaterne i skiver og anret dem på to tallerkner med frisk salat og skiver af rødløg. Krydr med salt og peber. Fordel eddike og olivenolie henover. Anret med de gode bøffer og læg en ansjosfilet henover. Server med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her