Logo

Æggesalat med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æg
15-20 skiveskårne oliven
1 spsk kørvel
1 spsk dild
2 spsk olie

Kog æggene hårde og afkøl dem. Hak dem og bland dem med oliven, kørdel, dild og olie.

Servér sammen med ristet rugbrød, flûtes eller en rest koldt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her