Logo

Svampe a la creme på toast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svampe a la creme på toast

 

Skovfogedens natmad kaldes dette lille stykke luksus.

4 stykker. Arbejdstid: 30 min. Stege/bagetid: ca. 15 min.

 

#

Stuvning:

1 løg

25 g smør

500 g champignon eller andre svampe

2 spsk hvedemel

2 dl piskefløde

4 spsk sherry

salt og friskkværnet peber

 

Endvidere:

4 skiver franskbrød

30-50 g parmesanost

1½ spsk rasp

15 g smør

2 spsk hakket persille

*

 

Pil løget, hak det fint og steg løgene klare i smør i en tykbundet gryde.

Rens svampene, og skær dem i kvarte eller skiver.

Hæld dem i gryden, og steg i nogle min.

 

Drys melet over løg og svampe, og rør det ud.

Tilsæt gradvist fløde under omrøring, og kog stuvningen i ca. 5 min.

Tilsæt sherry, og smag til med salt og peber.

 

Rist brødet og læg det på en bageplade med bagepapir.

Fordel stuvningen på brødet, og drys med en blanding af fintrevet parmesanost, rasp og smeltet smør.

Sæt bagepladen i ovnen ved 250 °C i ca. 5 min.

Drys med finthakket persille, og server straks.

 

Svampe a la creme på toast


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her