1 lammebov
1 porre
1 gulerod
2 stilkeblegselleri
1 løg
125 g svampe
2 spsk smør
150 g hakket lammekød
1 bundt hakket persille
2 ½ dl piskefløde
100 g brødkrumme
2 æg
Snit porre og gulerod fint.
Hak løget og rens svampene.
Sauter grønsagerne i smør i nogle minutter.
Læg brødkrummen i blød i lidt af fløden.
Rør det hakkede lammekød med salt og rør grønsagsblandingen i.
Tilsæt brødkrumme samt resten af fløden og de to sammenpiskede æg.
Rør farsen godt sammen og krydr.
Fordel fyldet i den udbenede lammebov.
Fold kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn.
Gnid boven med salt og peber.
Læg den i et fad og steg ved 200ºC 1 ½ time.
Server med kartofler.