Logo

Shii-take svampe med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g shii-take svampe
4 spsk dansk honning
1 appelsin
1 citron
2 fed hvidløg
2 dl vand
salt
peber
lidt sukker

Honning, appelsin- og citronsaft, fintsnittet hvidløg og vand blandes og koges godt igennem.
Svampene ristes for sig selv med salt, peber og et drys sukker.
Bland svampene op i honninglagen og server til et stykke ristet brød eller til stegt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her