Denne mættende salat
er perfekt som "tag-med-mad", hvis den anrettes i to plastbøtter.
Hvis du bruger tunfisk i vand, er retten også SLANK.
Arbejdstid: 15 min. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
1 dåse tunfisk i
vand eller olie
250 g kogte
kartofler
250 g kogte bønner
125 g cherrytomater
8-10 oliven
persille
Dressing:
1 spsk citronsaft
1 spsk olie
salt og peber
*
Hæld tunfisken i en
sigte og lad den dryppe af.
Skær kartofler og
bønner i mundrette stykker.
Vask cherrytomaterne
og skær dem i halve.
Anret grønsager og
tunfisk på tallerkener eller i to plastbøtter.
Pisk dressingen
sammen og dryp den over. Drys med oliven og lidt hakket persille eller hele
persilleblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin