Logo

Salat af svampe, skorzonerrødder, spinat og Roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salaten er næsten en klassiker i mit køkken. Blåskimmelosten kan udelades, men disse fire råvarer danner en perfekt harmoni. Næsten alle svampe vil bringe lykke her, men jeg har brugt sort trompet.
 
8 håndfulde babyspinat
3 hånd­fulde svampe
6 skorzonerrødder
150 g Roquefort
2 spsk extra jomfruolivenolie
2 spsk trøffelolie
Reven skal af ½ citron
Salt, kværnet peber
 
Skræl skorzonerrødderne og læg dem straks i vand tilsat citronsaft. Skær dem i tynde diagonale ski­ver.
Blancher rødderne et par minutter i letsaltet vand.
Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og afkøl hur­tigt.
Bland svampene med skorzoner­rødder og spinat.
Anret salaten og drys Roquefort og reven citronskal over.
Dryp trøffelolie på og kværn sort peber over.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her