Logo

Ristede svampe med beurre blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svampe
25 g smør
2 skalotteløg
1 dl hvidvinseddike
2 dl hvidvin
150 g smør
salt
peber
evt. Hakket persille

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Sæt dem over i en gryde med hvidvinseddike og hvidvin og kog det ind til det halve (3-5 min.)150 g koldt smør skæres i små tern og piskes i lidt ad gangen. saucen holdes varm, men må ikke koge. Smag til med salt og peber.

Svits de istandgjorte svampe på en varm pande i smør og anret dem på varme tallerkner omkranset af saucen og evt. et drys hakkede krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her