Logo

Røget laks, stegt med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2-4 stk røget laks med skind
1 snittet rødløg
250 g svampe, fx. kantareller og østershatte
3 dl hønsebouillon
1 bdt bredbladet persille, finthakket
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg laksen på skinsiden. Læg en lille tallerken henover og steg fisken således - stille og roligt indtil den bliver gennemvarm. Varm olivenolie i en sauterpande og rist løg og svampe i 2 minutter. Tilsæt bouillon og lad det simre 4- 5 minutter. Tilsæt hakket persille. Smag til med salt og peber og server til den stegte laks
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her