Disse pizzapakker er
tilberedt i en airfryer, hvilket gør dem perfekte til madpakken til børnene
eller en snack efter skoletid.
15 min forberedelse. 25
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
2 tsk olie
½ rød paprika,
finthakket
6 (100 g) svampe,
skåret i skiver
120 g babyspinat
50 g magert skinke,
finthakket
80 g feta, smuldret
¼ kop friske
basilikumblade, revet
½ tsk tørret oregano
4 traditionelle hvede
wraps
1/3 kop tomatpuré
olie spray
Grøn salat, til
servering
* Tilberedning
Varm olie op i en
stegepande ved middelhøj varme.
Kog paprika i 5 min,
eller indtil det lige begynder at blive blødt.
Tilsæt svampe.
Kog i yderligere 5
min, eller indtil svampene er gyldne, og
eventuel væske i
gryden er fordampet. Overfør til en skål.
Stil til side i 10 min
til afkøling.
Læg imens spinat i en
varmefast skål.
Dæk med kogende vand. Lad
stå i 1 minut eller indtil den falder sammen.
Dræn. Stil til side i
10 min til afkøling.
Pres overskydende fugt
fra spinat og tilsæt til paprikablandingen.
Tilsæt skinke, feta,
basilikum og oregano. Smag til med salt og peber.
Bland godt.
Placer en wrap på en
flad overflade.
Fordel 1 spsk tomatpuré
over midten af wrap.
Top med en fjerdedel
af paprikablandingen.
Rul wrap op, fold
siderne ind for at omslutte fyldet og danne en pakke.
Gentag processen med
de resterende wraps, tomatpasta og
paprikablanding for at
lave 4 pakker. Spray toppe med olie.
Indstil airfryer til
180 °C.
Kog pakker med sammenføjningen
nedad og i 2 omgange i 6 til 8 min
eller indtil de er
gyldne og sprøde. Server med salat.
Vær forsigtig, da
fyldet bliver meget varmt, hvis de serveres med det samme.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------