4 kyllingebryster
200 g tørrede mu-err-svampe
1 bdt. forårsløg
gul og rød peberfrugt, 2 af hver
2 røde chilier
6 spsk vegetabilsk olie
2 spsk østerssauce
4 spsk fiskesauce
1 tsk chili-hvidløgssauce
200 g sojaspirer
Skyl og dup kyllingebrysterne tørre, og skær dem i 3 cm store tern.
Udblød mu-err-svampene i 1 time i vand.
Gør forårsløgene i stand, skær dem i ringe og skyl dem.
Skyl og dup peberfrugterne tørre, udkern dem, og skær dem i ruder.
Skyl chilierne, gør dem i stand, og hak dem ganske fint.
Varm halvdelen af olien op i wokken, og svits stykker af peberfrugt og forårsløg kraftigt heri.
Tag dem op.
Brun tern af kyllingekød kraftigt i resten af olien.
Kom atter peberfrugter og forårsløg i, rør de hakkede chilier i, spæd med østers- og fiskesauce, og krydr med chili-hvidløgssauce.
Tilsæt de afdryppede mu-err-svampe, vend dem i, og lad det stege lidt videre.
Vend til sidst sojaspirerne i.