Logo

Nudler med roastbeef og stegte svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

200 g svampe i skiver
100 g roastbeef (pålæg)
200 g nudler
Ketjap manis (sød soyasauce)
snittet chili
olivenolie

Træk svampen i mindre stykker og svits dem i olie på en pande.

Tilsæt roastbeef og svits med.

Kog nudlerne efter anvisning og server med svamp og kød.

Hæld lidt Ketjap manis over og giv et drys med chilien.
Med færdigstegt kød (pålæg) som fx roastbeef, røget svinemørbrad eller pastrami kan man virkelig lave god lynmad.

Server kødet koldt til pastaen med en varme tomatsauce eller varm det på panden i et minut.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her