1 løg
1 lille rød peberfrugt
2 spsk olivenolie
500 g hakket okse- og flæskekød
250 g chorizo
50 g grønne oliven uden sten
4 spsk majsstivelse
salt og friskkværnet sort peber
1 nip knust spidskommen
1 nip chilipulver
1 tsk tørret oregano
2 avocadoer
citronsaft
Pil løget og hak det fint.
Fjern kernerne far peberfrugten, vask den, dup den tør og skær den i små tern.
Svits begge dele i en 1 spsk varm olie til de er møre.
Varm ovnen op til 200ºC.
Pres pølsefarsen ud af skindet og bland det med det hakkede kød i en skål. Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg og peberfrugtblandingen. Drys majsstivelse og krydderier over og ælt farsen grundigt med hænderne.
Form farsen til et aflangt brød.
Smør en bradepande med resten af olien, og læg farsbrødet i.
Bag det midt i ovnen i en time. 10 minutter.
Før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene.
Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.
Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.
Tips: I stedet for pølsen kan du blande farsen med grønsager, fx. svampe, som du først har svitset let.