En fantastisk lækker ret, som kræver meget lidt arbejde!
Desuden holder denne ret kalorierne under kontrol. Pikant. • Skindfri kylling indeholder
næsten intet fedt.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 30 min. 4 Portioner
# Råvarer til Kylling all'Italia:
4 kyllingefileter
4 skiver røget skinke
2 spsk olie
3 fed hvidløg
100 g champignon
2 dåser hakkede tomater à 400 g
1 tsk tørret basilikum
1 tsk oregano
250 g nudler
2 spsk reven parmesanost,
* Fremgangsmåde:
1 Bank kyllingefileterne ud til ½ cm tykkelse.
Læg skinken på og rul kyllingen sammen.
Fæstn med en tandstikker.
2 Pil og hak hvidløget.
Opvarm olien ved jævn varme på en stor stegepande.
Tilsæt hvidløg og brun under omrøring i 2 min.
Læg kyllingerullerne på og steg dem i ca. 10 min.
3 Rens svampene og skær dem i skiver.
Kom de hakkede tomater, basilikum, oregano og svampe på
panden med rullerne.
Bring det i kog og dæmp varmen.
Lad det simre i 20 min., til saucen er jævn og kyllingen
gennemstegt.
4 Kog nudlerne efter pakkens anvisninger og lad dem dryppe
godt af
5 Anret nudlerne på et serveringsfad.
Læg kyllingerullerne ovenpå, fjern tandstikkerne.
Hæld saucen over og drys med parmesanost.
Tips & råd
Braisering er en tilberedningsmetode, som indebærer, at
kødet først brunes, inden det koges forsigtigt i en smule væske.
Alternativ: erstat kyllingen med kalvekoteletter. Stegetiden
i trin 2 reduceres til 5 min.
Følg i øvrigt opskriften.
PR. PORTION: Energi: Kcal 463 = kJ 1944
Kulhydrat 47 g Protein 44 g Fedt 11 g (21%) Fibre 4 g