Logo

Honning-glaseret andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 stk andebryst a ca. 400 gram
ribsgelé 
Tilbehør:
Broccoli
Ristede svampe
Minimajs
Haricots verts
 

* Tilberedning

Fedtsiden af andebrysterne ridses på tværs og langs og krydres med lidt salt og peber.
Herefter brunes de på panden med lidt smør.
Efter bruningen smøres et tynd lag honning på andebrystets skindside.
De sættes nu på den midterste rille i en varm ovn 180 °C i ca. 20 minutter

Saucen:
Fedtet fra anden kommes i en gryde og drysses med lidt hvedemel, 4 dl fløde tilsættes og det hele koges godt igennem.
Herefter tilsættes 100 g ribsgelé og saucen smages til.
De valgte grønsager koges og serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 5.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her