300 g havkattefilet
200 g østershatte, kantareller eller andre svampe
1-2 spsk soyasauce
7 dl fiskefond
1 dl hvidvin
10 g smør
salt og peber
2 spsk olie
Skær havkatten i tynde skiver på tværs.
Fiskefond og hvidvin koges sammen i et par minutter.
Skær svampene i tynde strimler og rist dem i olie på en meget varm pande. Tilsæt soyasaucen samt 1 dl fiskefond. Lad det koge igennem. Hæld foden over i en gryde sammen med resten af fiskesuppen. Lad suppen stå og småsimre i et par minutter. Vend smørret i.
Damp havkatten i lidt fiskesuppe. Pil evt. ben ud, når den er dampet. Anret fisken i dybe tallerkner og hæld suppen over.
Anretning:
1 varme, dybe tallerkner, pyntet med lidt dild eller persille.
Tips:Østershatte må ikke skylles i vand, men de skal pensles med en tør pensel, hvis det er nødvendigt.