Logo

Havkat i svampebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g havkattefilet
200 g østershatte, kantareller eller andre svampe
1-2 spsk soyasauce
7 dl fiskefond
1 dl hvidvin
10 g smør
salt og peber
2 spsk olie

Skær havkatten i tynde skiver på tværs.

Fiskefond og hvidvin koges sammen i et par minutter.

Skær svampene i tynde strimler og rist dem i olie på en meget varm pande. Tilsæt soyasaucen samt 1 dl fiskefond. Lad det koge igennem. Hæld foden over i en gryde sammen med resten af fiskesuppen. Lad suppen stå og småsimre i et par minutter. Vend smørret i.

Damp havkatten i lidt fiskesuppe. Pil evt. ben ud, når den er dampet. Anret fisken i dybe tallerkner og hæld suppen over.

Anretning:
1 varme, dybe tallerkner, pyntet med lidt dild eller persille.

Tips:Østershatte må ikke skylles i vand, men de skal pensles med en tør pensel, hvis det er nødvendigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her