Logo

Rabarbergrød, bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Rabarbergrød, bagt

16 stilke rabarber
350 g rå rørsukker
1 spsk vaniljesukker
Nonoxal
Økologisk piskefløde

Skær rabarberstilkene i grove stykker og læg dem i et ovnfast fad.

Drys sukker og vanilje over og dæk med folie.
Bag rabarberne i ovnen ved 200ºC i ca. 40 minutter.
Rabarberne skal være helt bløde.
Afkøl en anelse, blend dem til en jævn grød og til­sæt nonoxal.
Server grøden med en god og fyldig fløde og drys lidt extra suk­ker over - grød skal knase!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her