Tilpasset camping og Trangia sæt
2 skiver svinefilet
1 squash
½ bakke champignon
2 buketter broccoli
2 store blade savoykål
½ bundt basilikum
Salt og peber
Olie og smør
Lidt pesto (evt. færdiglavet)
Start med at skære enderne af squashen.
Med en ostehøvl er det legende let at skære på den lange led.
Squashskiverne svitses derefter på den varme pande.
Steges på panden i lidt olie. Tag dem af panden.
Champignon skæres i kvarte, broccolien i små buketter og savoyblade i strimler. Det hele svitses i den store gryde i lidt olie.
Når grønsagerne er møre, tilsættes lidt smør og fintskåret basilikum samt salt og peber. Gryden tages af blusset.
Kødet steges.
På de stegte squashskiver lægges en portion broccoliblanding i den ene ende.
Skiverne rulles og sættes forsigtigt tilbage på panden sammen med kødet og lunes.
Smør den øverste side af kødet med lidt pesto og server.