Logo

Sojasauce-dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 dl brun farin

2 dl vand

2 dl sojasauce

1 dl melasse

2 tsk finthakket, frisk ingefær, skrællet

1 tsk stødt koriander

½ tsk stødt sort peber

 

Hæld farin og vand i en lille gryde.

Varm blandingen op i ca. 1 minut mens du rører i den.

Bring blandingen i kog, skru ned for varmen og lad den småkoge i ca. 2 minutter til den bliver tyk.

Skru helt ned for varmen og tilsæt sojasauce, melasse, ingefær, koriander og peber.

Bring blandingen i kog på ny, skru ned for varmen igen og lad den småkoge i 2 minutter.

Konstant omrøring er nødvendig.

 

Server til Kinaribben (se dette). Den er også god som marinade til kylling eller svinekød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her