8 sildefileter
6 skalotteløg
200 g champignoner
smør
citron
Urter:
basilikum
persille
salt
peber
Løgene hakkes og brunes let, de skivede champignoner tilsættes og svitses, til væden er fordampet.
Dryp med lidt citronsaft, og tilsæt 4-5 spsk hakkede urter, og smag til med salt og peber.
4 stykker folie smøres, og 4 sildefileter lægges herpå med skindsiden mod folien.
Svampeblandingen fordeles på fiskene, der dækkes med de resterende sild - denne gang med skindsiden op.
Læg evt. en klat smør i hver pakke, og fold folien sammen.
Pakkerne lægges i et fad og sættes i ovnen ved 190ºC, til silden er gennemkogt, ca. 20-30 minutter.
Folien foldes ned omkring silden, og der gives pillekartofler, citronbåde og smeltet smør til.
Foliepakkerne kan også tilberedes på grillen - fisken er færdig, når rygbenet let kan trækkes ud.
Pas på at folde folien omhyggeligt, så væden ikke løber ud.