Logo

Roulade af kalvekød med flødeost og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk Napolisteaks
1 bg. Philadelphia flødeost naturel
1 bdt purløg finthakket
1 bdt rosmarin ribbet og hakket
1 bdt persille - renset ribbet og finthakket
8 soltørrede tomater skåret i tynde strimler
Salt og peber
1 grofthakket løg
2 fed presset hvidløg
frisk timian
2 røde peberfrugter
1 ds flåede tomater
2.5 dl piskefløde
2 pk. frisk pasta
1.5 dl cremefraiche 38%
1 stk parmesan

Napolisteaks bankes let ud og smøres med et tyndt lag ost.
Drysses med krydderurter og sol-tørrede tomater.
Krydres med salt og peber og rulles til små roulader, som bindes med bomuldsgarn.
Rouladerne brunes enten på en pande i lidt olie – eller på grillen.
Steges derefter færdig i ovnen ved 200°C i ca. 15 min. – eller ved lavere varme på grillen i ca. 15 min.
Kødet skal hvile i 5 min., inden det skæres ud.

Rød peber-sauce:
Løg, hvidløg og timian sauteres i lidt olie.
Peberfrugter, skåret i små tern, tilsættes og varmes godt igennem.
Herefter tilsættes flåede tomater og piskefløde.
Saucen koges i ca. 30 min. blendes og passeres gennem en sigte.
Saucen smages til med salt og peber.

Pasta:
Den kogte pasta vendes i cremefraiche og revet parmesan.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her