4 stk Napolisteaks
1 bg. Philadelphia flødeost naturel
1 bdt purløg finthakket
1 bdt rosmarin ribbet og hakket
1 bdt persille - renset ribbet og finthakket
8 soltørrede tomater skåret i tynde strimler
Salt og peber
1 grofthakket løg
2 fed presset hvidløg
frisk timian
2 røde peberfrugter
1 ds flåede tomater
2.5 dl piskefløde
2 pk. frisk pasta
1.5 dl cremefraiche 38%
1 stk parmesan
Napolisteaks bankes let ud og smøres med et tyndt lag ost.
Drysses med krydderurter og sol-tørrede tomater.
Krydres med salt og peber og rulles til små roulader, som bindes med bomuldsgarn.
Rouladerne brunes enten på en pande i lidt olie – eller på grillen.
Steges derefter færdig i ovnen ved 200°C i ca. 15 min. – eller ved lavere varme på grillen i ca. 15 min.
Kødet skal hvile i 5 min., inden det skæres ud.
Rød peber-sauce:
Løg, hvidløg og timian sauteres i lidt olie.
Peberfrugter, skåret i små tern, tilsættes og varmes godt igennem.
Herefter tilsættes flåede tomater og piskefløde.
Saucen koges i ca. 30 min. blendes og passeres gennem en sigte.
Saucen smages til med salt og peber.
Pasta:
Den kogte pasta vendes i cremefraiche og revet parmesan.
Server straks.