Logo

Marineret roastbeef på kuglegrill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 roastbeef 1.2-1.5 kg
sweet hot chili sauce
1 portion dry rub
 
Dry rub:
100 g sukker
1 tsk stødt sort peber
2 tsk paprika
1 tsk karry
½ tsk fint salt
 
Dry rub: Alle ingredienser blandes grundigt i en skål.
Bunden på en foliebakke dækkes med et tyndt lag af dry rubben.
Roastbeefen pensles med sweet hot chilisauce og dækkes på alle sider ved at rulle den frem og tilbage i foliebakken.
Herefter dækkes den til og trækker i køleskabet i min. 2 timer, gerne
længere.
 
Ved grillen: Over direkte varme på en velsmurt rist, brunes stegen på alle fire sider, 2-3 minutter pr. side.
Der pensles når stegen vendes, med den resterende blanding af dry rub og væde i foliebakken fra marineringen.
 
Flyttes til indirekte varme, hvor den griller færdig fra 10-20 minutter alt efter hvor rød man ønsker stegen.
Lad stegen trække i 10 minutter, inden du skærer den i passende ikke for tykke skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her