Logo

Lun yoghurtsuppe eller iskold lassi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun yoghurtsuppe eller iskold lassi

Denne suppe kan spises lun som en forret med ristet brød. Den kan også drikkes iskold af et glas som en lassi, til stærk mad eller "hotte" snacks. Den slukker tørsten på en varm sommerdag og denne lassi er ikke en hund.

 

½-1 rød chili

2 fed hvidløg

5 dl hønsekødsbouillon

2 små (500 g) courgetter

2 store kartofler

1 spsk citronsaft

3 dl græsk yoghurt

hakkede friske mynteblade

salt og peber

Tilbehør: flute eller ristet brød

 

Fjern kernerne fra chilien, hak chili og hvidløg fint.

Bring bouillonen i kog.

Skær courgetter og kartofler i tern.

Kom courgette, kartoffel, chili og hvidløg i bouillonen.

Lad det koge, til kartoffelternene er møre.

Mos suppen gennem en sigte, eller blend den.

Bland citronsaft, yoghurt og mynte sammen, og pisk det i suppen.

Juster evt. suppens konsistens med bouillon.

Smag til med citronsaft, salt og peber

Pynt evt. med friske mynteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her