Logo

Langsomtbagte tomater med grøn rasp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Langsomtbagte tomater med grøn rasp

Brug indirekte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

4 tomater

1 lille bdt persille

1 lille bdt basilikum

2 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

50 g frisk brødkrumme

havsalt

 

 

Halver tomaterne og sæt dem i et fad med snitfladen opad.

Blend krydderurter, olivenolie, hvidløg og brødkrumme til en grøn rasp.

Fordel raspen over tomaterne og drys med salt.

Bag tomaterne på grillen ved lav varme under låg i 30 minutter.

Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her