Logo

Lammekoteletter med "brændt finger"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte lammekoteletter
8 spsk god olivenolie
½ citron, saften deraf
salt
friskkværnet peber

marinade:
olivenolie
citronsaft
salt
peber

Bland ingredienserne til marinaden og lad koteletterne hvile heri en times tid, men tag dem ud af køleskabet et kvarter, før de skal tilberedes (det er vigtigt, at man ikke griller dem kolde).
Steg/grill dem ca. to minutter på hver side over gløderne.
drys evt. med lidt finthakket frisk rosmarin fra haven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her