Læg koteletter midt på stegeristen og grill dem ved den direkte metode. De nævnte tidsangivelser er til kød, der ønskes medium (grill lidt længere, hvis kødet ønskes gennemstegt). Vend kødet efter halvdelen af stegetiden. Lad kødet hvile, dækket af alufolie, i 10-15 min., når du har taget det af grillen. Ikke alene giver det saften mulighed for at samle kraft, men kødet fortsætter med at stege og når således en perfekt indvendig temperatur. Stege og store stykker kød lægges midt på stegeristen og grilles ved den indirekte metode i nedenstående antal minutter eller timer.
Alle tider er til medium-stegt kød.
Lammekød / grilles Vægt/størrelse Stegetid Stegetermometer
Koteletter 2,5 cm tykke 10-12 minutter 71°C
- 5 cm tykke 14-16 minutter 71°C
Tyksteg, udskåret 2,5 cm tykke 10-12 minutter 71°C
Lammekølle, udbenet 1750 g 55-65 minutter 71°C
Lammekølle,
udbenet og snøret 2250-2750 g 1 ½-2 timer 71°C
Lammekrone, lammekam 1500-1750 g 1 ¼-1 ½ time 71°C
Lammebryst 1200-1500 g 1 ¼-1 ½ time 71°C